Ecusoanele sunt mijloace de identificare pentru angajați, vizitatori, participanți la diferite evenimente, elevi, cursanti, etc. Ecusoanele trebuie sa aiba un aspect profesionist, sa fie lizibile si sa prezinte clar elementele de identitate, precum logo, denumire, adresă, nume etc. Ele sunt purtate in special in  institutii, birouri, spatii anexe, unitati, cladiri, magazine etc. Acestea fac usor diferenta intre angajati si clienti.

Realizam ecusoane si legitimatii personalizate la comanda. Ecusoanele pot avea orice forma si dimensiune si se realizeaza din materiale disponibile in diferite combinatii de culori. Ecusoanele personalizate se realizeaza in atelierul nostru cu ajutorul tehnologiei laser. Astfel putem confectiona ecusoane de calitate, la preturi competitive in cel mai scurt timp si fara sa fim conditionati de cantitate. Confectionam ecusoane gravate laser, personalizate cu nume, logo, sigla, sau alt text.

Puteti alege ecusoane aurii cu scris negru, ecusoane argintii cu scris negru, ecusoane rosii cu scris galben, ecusoane mov cu scris alb, ecusoane negre cu scris gri, ecusoane in mai multe combinatii de culori. Faptul ca suntem producatori de ecusoane ofera clientilor nostri un avantaj deoarece putem realiza ecusoane de orice forma. Ecusoanele pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale, patrate sau decupate dupa contur, avand o forma definita de la client la client. Dimensiunile le alegem impreuna cu beneficiarii in functie de logo, sau de informatia ce urmeaza a fi inscrisa pe ecusoane. Puteti opta si pentru diferite sisteme de prindere a ecusonului. Astfel puteti alege ecusoane cu ac, ecusoane cu magnet, ecusoane cu clips sau ecusoane cu lantisor.

Producem ecusoane pentru personal hotelier, ecusoane pensiuni, ecusoane restaurante, ecusoane pentru personal, ecusoane pentru evenimente, legitimatii de acces, ecusoane nominale, ecusoane pentru vanzatori, ecusoane consultanti, ecusoane si legitimatii pentru conferinte, intruniri, etc.